de Robot-Plotter


De Robot-Plotter is een nieuwe innovatieve ontwikkeling in de (wegen)bouwwereld die snel en nauwkeurig stuurlijnen kan uitzetten voor het aanbrengen van asfalt, markering of andere doeleinden zoals bijvoorbeeld een geleiderail. De Robot-Plotter kan met een digitale tekening en ingebouwde GPS zelf zijn werk doen. De Robot-Plotter neemt veel werk uit handen, en zet stuurlijnen uit met een snelheid van 2 tot 5 kilometer per uur waarbij de lengte en interval van de spuitlengte kan worden ingesteld. De Robot-Plotter doet in zijn eentje in een paar uur al gauw het werk waar normaal twee man een hele dag over doet met een touw. Dit bespaart u dus veel tijd, mankracht en geld. 

 

Door de compacte bouw is de Robot-Plotter makkelijk mee te nemen in de auto. Ook kan die door zijn lage gewicht gemakkelijk en snel op een zojuist geasfalteerde weg markeringen uitzetten. De Robot-Plotter van Bas den Boer GWW-Services kan als het nodig is ook aangestuurd worden door een total-station als de GPS-ontvangst slecht is onder viaducten, in tunnels of in gebouwen. Eigenlijk overal inzetbaar!

De Robot-Plotter voldoet aan de machinerichtlijn (CE) en is met één druk op de knop stil te zetten. De bestuurder kan met de afstandbediening veilig in de berm lopen en de Robot-Plotter is voorzien van verlichting en flitsers voor goede zichtbaarheid, ook 's nachts!

 

Voor meer informatie over de Robot-Plotter en verhuur tarieven kunt u contact met ons opnemen.